Veilig versturen

Zonder tussenkomst van e-mail veilig van kluis naar kluis versturen!

Veilig versturen
archiveren
delen
sleutel deponeren
veiligheid

Het versturen van een e-mail

De meeste mensen gebruiken e-mail dagelijks en overal. Op het werk, thuis en onderweg. Een kort bericht of uitgebreid verhaal met vele bijlagen kunnen we gemakkelijk sturen. E-mail is populair als communicatiemiddel, maar is het wel veilig?

In een e-mail zetten we de meest vertrouwelijke informatie, maar standaard e-mails zijn niet beveiligd. Daardoor is het veiliger om een andere manier te hebben om vertrouwelijke informatie uit te wisselen.

Uw gegevens en bestanden altijd veilig versturen

Met Digizeker kunt u documenten in uw kluis gemakkelijk en veilig versturen naar de gewenste persoon. Dit is een veiligere manier dan het versturen van vertrouwelijke informatie per e-mail of per post. Weet u bijvoorbeeld wanneer de post of de e-mail is aangekomen? En is het wel naar het juiste adres verstuurd? Met Digizeker weet u zeker dat u de juiste persoon bereikt.

U kunt met iedereen documenten uitwisselen. Zowel met ondernemers als consumenten. Het versturen van belangrijke documenten via de digitale kluis is voor iedereen mogelijk. Van ondernemer naar ondernemer, van consument naar consument, maar ook van ondernemer naar consument en andersom. Door de documenten te versturen via de kluis, is er geen e-mail nodig. Vertrouwelijke informatie kan zo zorgeloos uitgewisseld worden.

Wilt u meer informatie over het veilig versturen van documenten? Neemt u dan gerust contact met ons op.