Voor ondernemers

Digizeker de kluis voor uw digitale bedrijfsgegevens

Als ondernemer regelt u veel zaken digitaal. Als er iets met u gebeurt dan wilt u natuurlijk dat uw werkzaamheden door iemand anders kunnen worden overgenomen. Alle noodzakelijke informatie, zoals wachtwoorden en belangrijke documenten, om de continuïteit van het bedrijf niet in gevaar te brengen, kunt u in de digitale kluis van Digizeker opslaan.

Continuïteit van het bedrijf

De Digizeker kluis kunt u in het geheel delen met uw partner(s) of vertrouwenspersoon. Hierdoor is het mogelijk om deze persoon of personen altijd toegang tot de bedrijfsgegevens te geven. Ook is het mogelijk personen toegang te geven tot individuele mappen. Daarnaast kan met de Digizeker Extra kluis via de notaris een volmacht worden opgesteld. De gevolmachtigde krijgt, op het moment dat u als ondernemer het zelf niet meer kan, toegang tot de kluis. De beste garantie voor de continuïteit van uw bedrijf.

Overal toegankelijk: thuis en op kantoor

Bij veel ondernemers lopen zaken door elkaar: thuis én op kantoor. Ook digitaal gebeurt het vaak dat er bestanden thuis opgeslagen staan en andere bestanden op kantoor. Er is nu één centrale plek waar alle belangrijke digitale informatie veilig bewaard kan worden. U kunt de digitale kluis altijd en overal online raadplegen.

Bedrijfsgevoelige informatie veilig afgeschermd

Bedrijfsgevoelige informatie kunt u afschermen in de Digizeker kluis. De kluis draait in een afgeschermde, besloten omgeving. Alle gebruikers moeten een account hebben om te kunnen communiceren, te delen en documenten uit te wisselen. De inhoud van de kluis is encrypt en dus voor onbevoegden onleesbaar.

Het uitwisselen van documenten

Documenten kunnen makkelijk gedeeld worden met bijvoorbeeld uw accountant of adviseur. U kunt zelf aangeven met wie welke informatie uitgewisseld wordt. Zo kan een kopie van het aandeelhoudersregister zonder tussenkomst van e-mail met de accountant gedeeld worden. Of een kopie van uw paspoort kunt u in één keer met de notaris, de financieel adviseur en de accountant delen.