Voor consumenten

Digizeker de digitale kluis die u een comfortabel gevoel geeft

Denkt u als consument wel eens na over waar uw belangrijke documenten zijn? Waar u de documenten heeft gearchiveerd, geordend en toegankelijk ook kunt maken?

De Digizeker digitale kluis is gemakkelijk in gebruik. Ook geeft de kluis u als consument een comfortabele en veilige oplossing voor het overzichtelijk opslaan van uw belangrijke documenten en wachtwoorden. Daarnaast is de kluis ook voor ondernemers is een goede oplossing.

Het uitwisselen van documenten en gegevens

De Digizeker kluis kunt u in het geheel delen met uw partner(s) of vertrouwenspersoon. Hierdoor is het mogelijk om deze persoon of personen altijd toegang te geven tot persoonlijke gegevens.

Ook is het mogelijk toegang te geven tot individuele mappen. Zo kunnen documenten makkelijk gedeeld worden met bijvoorbeeld uw (belasting) adviseur, uw arts of uw partner. U kunt zelf aangeven met wie welke informatie uitgewisseld wordt. Hierdoor kan een kopie van een document zonder tussenkomst van e-mail gedeeld worden. Of een kopie van uw paspoort kan in één keer met de notaris, de financieel adviseur en de accountant gedeeld worden.

Uw gegevens bij calamiteiten

Door de deling met uw partner(s) of vertrouwenspersoon, hebben zij altijd toegang tot uw persoonlijke gegevens. Daarnaast kunt u met de Digizeker Extra kluis via de notaris een volmacht laten opstellen aan de gevolmachtigde. Deze gevolmachtigde krijgt toegang tot de kluis, op het moment dat u het zelf niet meer kunt. Dat geeft de beste garantie bij calamiteiten.

Overal toegankelijk: thuis en in de rest van de wereld

In deze tijd is reizen een normale zaak. U wilt daarom overal bij uw belangrijke documenten kunnen. Uw reisdocumenten, uw verzekeringen, uw paspoort of ID, uw toegangscodes en uw belangrijke telefoonnummers. Het is prettig als deze documenten gemakkelijk te vinden zijn. De Digizeker kluis is de centrale plek waar u al uw belangrijke, digitale informatie veilig kunt bewaren. De informatie kunt u altijd en overal kunt raadplegen.

Uw gegevens veilig afgeschermd

Uw opgeslagen informatie is altijd afgeschermd in de Digizeker kluis. De kluis draait in een afgeschermde, besloten omgeving. Alle gebruikers moeten een account hebben om te kunnen communiceren, te delen en documenten uit te wisselen. De inhoud van de kluis is voorzien van complexe encryptie en dus voor onbevoegden altijd onleesbaar.

Continuïteit

Met de Digizeker kluis is continuïteit gegarandeerd. Middels een escrow overeenkomst kan de software altijd worden gebruikt bij calamiteiten. De applicatie is 24 uur per dag bereikbaar.

Bestel uw kluis

Bent u benieuwd of de Digizeker kluis iets voor u is? Maak hier dan uw kluis aan. U kunt de kluis nu de eerste maand gratis proberen.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen.
Lukt het u niet om een kluis aan te maken? Ook dan kunt u contact opnemen. Wij maken graag een kluis voor u aan!

Consumenten kluis Digizeker