Archiveren

Met Digizeker heeft u altijd toegang tot al uw belangrijke gegevens in een veilige omgeving.

Documenten archiveren met de Digizeker kluis
delen
veilig versturen
sleutel deponeren
veiligheid

Uw documenten ordenen

Met de digitale kluis van Digizeker kunt u al uw documenten archiveren en ordenen. Ook kunt u de wachtwoorden van uw verschillende accounts opslaan in de kluis. De documenten en wachtwoorden die u in de kluis plaatst, kunt u altijd en overal online raadplegen. U hoeft nooit meer te zoeken naar uw documenten en wachtwoorden.

Gegevens archiveren en gemakkelijk terugvinden

Via onze Digizeker website kunt u inloggen in uw digitale kluis. Daar kunt u bij de toegangscodes overzichtelijk al uw wachtwoorden archiveren. De wachtwoorden die u al heeft toegevoegd, kunt u altijd snel terugvinden.

Ook uw documenten kunt u geordend in de kluis plaatsen. In de digitale kluis kunt u een aantal standaard mappen vinden om documenten in te plaatsen, maar u kunt zelf ook mappen aanmaken. Zo wordt het bewaren van documenten nog makkelijker en overzichtelijker.

De voordelen van een digitale kluis

  • U kunt niets meer kwijtraken;
  • Al uw belangrijke informatie is centraal opgeslagen en altijd bereikbaar;
  • Uw eigen kluis is snel aangemaakt en gemakkelijk in gebruik;
  • De inhoud van uw kluis is diefstal-, brand- en waterschade-proof;
  • U kunt uw kluissleutel niet kwijtraken, toegang is gegarandeerd.

Informatie die u in de kluis kunt plaatsen

U kunt alles wat u maar kunt bedenken in de digitale kluis plaatsen. De kluis is alleen voor u toegankelijk, dus als u iets belangrijk vindt om te waren, kunt u het in de kluis plaatsen. U kunt hierbij denken aan eigendomsbewijzen, overeenkomsten en contracten, gegevens van de bank, uw testament, statuten van uw B.V, belangrijke foto’s of brieven en belangrijke informatie voor nabestaanden.