Partners

Digizeker, de beveiligde digitale kluis, is een product wat is ontwikkeld door Thesio Software Factory B.V.

Digizeker werkt samen met diverse partners.
Wilt u ook partner worden? Neem gerust even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt contact opnemen via info@digizeker.nl of 088 – 22 23 888. Ook kunt u op de website kijken van Thesio: www.thesio.eu

De Nederlandse Notariskluis
De Nederlandse Notariskluis is de digtale kluis met koppeling met een notaris. De kluis is speciaal voor iedereen die begrijpt dat digitaal werken ook gevaren met zich mee kan brengen. Nederlandse Notariskluis is een variant van Digizeker, maar de kluis is ook ondergebracht bij een Nederlandse notaris! U kunt gebruik maken van de veiligste oplossing mét een koppeling met de notaris: De Nederlandse Notariskluis.

Digizeker is onderdeel van Thesio Software Factory. Thesio Software Factory is de softwarepartner van de Nederlandse Notariskluis.
www.nederlandsenotariskluis.nl

Continuitas
Continuitas biedt een exclusieve dienst aan accountants en adviseurs van de MKB ondernemer die een continuïteit dienst willen bieden aan hun klanten. Op basis van Digizeker is een digitale kluis vormgegeven voor deze klanten.
www.continuitas.nl


C
retio
Voor nabestaanden kan de afwikkeling van een nalatenschap een zoektocht betekenen, uitgerekend in een periode die gekenmerkt wordt door verdriet en ontreddering. Een zoektocht waarbij essentiële zaken gemakkelijk over het hoofd worden gezien. Cretio ondersteunt nabestaanden hierbij.
www.cretio.nl


Hart en Have

Iedereen kent de verhalen over nabestaanden die van het kastje naar de muur worden verwezen in hun zoektocht naar bijvoorbeeld de aanbieder van het telefoonabonnement, die door bergen administratie moeten spitten om aanmaningen en dergelijke stop te zetten. Hart en Have ondersteunt nabestaanden hierbij.
www.hartenhave.nl


De Raadgevers

De Raadgevers is uitgegroeid tot een organisatie waarin de slogan ‘helpt ondernemen’ centraal staat. Ondernemers kunnen bij de Raadgevers terecht voor:
• Bedrijfsjuristen (met nog steeds het juridische abonnement centraal)
• Organisatiespecialisten
• Financiële Professionals
• Pensioenadviseurs
• Risicomanagers
www.deraadgevers.nl